13 mars 2008

Nu räcker det!

Nu får det inte hända mer, det räcker, jag har fått nog. Jag orkar inte ta mer. Min grubbelgubbe är fullt upptagen och hjärnan känns överarbetad, där finns liksom inte plats till att trycka in mer. Jag är trött hela tiden, ändå så sover jag inte på nätterna och tankarna i huvudet är hela tiden riktade åt "Varför?". Varför nu? Varför hon? Varför varför varför?! Det gör mig arg och ledsen samtidigt och jag är så otroligt glad för alla fina vänner som ställer upp och håller mig sällskap hela veckan, så att jag inte ska behöva vara själv på kvällarna. Tror inte jag är så roligt sällskap, men det håller mig distraherad.

Jag kan inte låta bli att tänka på min fasters hund, vad händer med honom och allt går åt helvete? Jag vill inte att han ska hamna hos okända människor som inte vet vad han betyder för henne. Jag kan ju inte ta honom eftersom det kommer göra mig sjuk och egentligen bör jag inte tänka i de banorna. Positivt tänkande eller nåt...

Grubbelgubben som min faster gav mig för många år sen har fullt upp med att försöka ta hand om allt som snurrar i huvudet på mig, stackaren.

Dags att försöka jobba lite...

1 kommentar: