15 april 2009

Adoption för samkönade par

Idag, nyss, när jag gick in på toaletten på mitt tåg hem rätt följande insändare på danska upptejpade på spegeln och först blev jag lite glad och sen förbannad över att det finns så trångsynta människor:
"Krav på en far og en mor.
Nu da regeringen har beslutet at homoseksuelle har set til at adoptere børn, kunne det være på sin plads påny at understrege den ældegamle 'naturlov' at ægteskab indgås mellem en mand og en kvinde, og ethvert barn har både ret til og behov for at blive elsket af sin far og sin mor. En mand og en kvinde, der er forenet i du ægteskab, udgør sammen med deres børn en familie. Da Gud skabte manden og kvinden, indstifte han den menneskelige familie og gav den dens grundlov. Familien, dvs. far, mor og børn er samfundets urcelle. Den er det naturlige fællesskab, hvor mand og kvinde kaldes til at give sig selv i kærligheden og videregivelsen af livet. Et homoseksuelt forhold og adoption i denne sammenhæng er ødelæggende for urcellen og imod naturens orden og bør derfor hverken legaliseres af kirke eller samfund. Pastor Benny Blumensaat, Kirkegade 58, Esbjerg."

Det är fint att jag på en och samma gång skulle ha emot kyrkan och naturens lagar. Trodde inte kyrkan erkände naturlagarna. De är väl alla Guds verk? Jag minns kanske min religionsundervisning fel? Menar mannen att vi ska ta ifrån alla ensamstående föräldrar deras barn? För om man bara har en förälder på blir man väl inte riktigt som ska när man blir vuxen? Grattis till danskarna som får adoptera i varje fall. Det gjorde mig glad!

Inga kommentarer: